fbpx

Coaching

Heb jij kenmerken van ADHD, ADD of HSP? Dan kun je soms moeite hebben met bepaalde zaken in het leven. Gedragstherapie van Storimans Therapie helpt je om het nodige zelfinzicht te ontwikkelen. We helpen je bovendien om een positieve mindset aan te nemen en om je eigen talenten te ontdekken. Bij gedragstherapie gebruiken we altijd een positieve benadering. Zo kunnen we negatieve eigenschappen omdenken. Je kunt jezelf omschrijven als snel afgeleid, maar ook als nieuwsgierig. Je kunt stellen dat je snel afdwaalt, maar je kunt ook beweren dat je juist snel verbanden legt. Met gedragstherapie laten we je zien hoe je bepaalde dingen makkelijker kunt maken.

Hoe kan gedragstherapie jou helpen?

Heb je ADHD, ADD of HSP? Dan ervaar je prikkels vaak veel intenser dan de mensen om je heen. Je kunt bepaalde dingen heel anders beleven, maar dit is lang niet alleen negatief. Door om te denken kun je spiegelende eigenschappen vaststellen. Je komt er zo achter waar je juist wel goed in bent. Die eigenschappen kun je ook goed gebruiken in je dagelijkse leven. Met gedragstherapie helpen we je dus om beter met bepaalde problemen om te gaan, maar ook juist om optimaal gebruik te maken van bepaalde positieve eigenschappen.

Bedrijfscoach
Bedrijfscoach

Als je ADHD hebt, dan werk je net even anders

Heb je ADHD, ADD of ben je hoogsensitief? Dan werk je vaak net even anders dan de gemiddelde persoon. Je ervaart meer prikkels en bent ook sneller afgeleid. Je kunt je ook vaak minder goed en lang concentreren. Wil je ergens echt voor gaan, dan ben je echter ook zeer enthousiast. Wanneer je ADHD hebt, dan kan het aan te raden zijn om gedragstherapie te volgen. Zo leer je namelijk beter om met je ADHD om te gaan.

Gedragstherapie door een ervaringsdeskundige

Bij Storimans Therapie wordt gedragstherapie altijd gegeven door een ervaringsdeskundige. Dat wil zeggen dat je therapie krijgt van iemand die zelf ook ADHD heeft. De problemen waar je nu mogelijk tegenaan loopt, zijn voor ons heel herkenbaar. Hierdoor zijn we goed in staat om jou te helpen. Inmiddels weten wij heel goed om te gaan met ADHD. Ben je op zoek naar een deskundige op het gebied van ADHD in Tilburg? Dan kunnen wij jou helpen.

Contact opnemen

Krijg jij graag gedragstherapie van een ervaringsdeskundige? Neem dan contact op met Storimans Therapie, zodat wij je kunnen helpen. Wij helpen je graag bij de problemen waar jij tegenaan loopt. Wij kunnen je ook helpen als je op zoek bent naar een bedrijfscoach of HSP coach. Ben je benieuwd of wij jou ook kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.