fbpx

Gedragstherapie

Heb jij kenmerken van ADHD, ADD of HSP? Dan kun je soms moeite hebben met bepaalde zaken in het leven. Gedragstherapie helpt je om het nodige zelfinzicht te ontwikkelen. Ik help je bovendien om een positieve mindset aan te nemen en om je eigen talenten te ontdekken. Bij deze therapie gebruik ik altijd een positieve benadering. Zo kan ik negatieve eigenschappen omdenken. Je kunt jezelf omschrijven als snel afgeleid, maar ook als nieuwsgierig. Je kunt stellen dat je snel afdwaalt, maar je kunt ook beweren dat je juist snel verbanden legt. Met deze therapie laat ik je zien hoe je bepaalde dingen makkelijker kunt maken.

Hoe kan gedragstherapie jou helpen?

Heb je ADHD, ADD of HSP? Dan ervaar je prikkels vaak veel intenser dan de mensen om je heen. Je kunt bepaalde dingen heel anders beleven, maar dit is lang niet alleen negatief. Door om te denken kun je spiegelende eigenschappen vaststellen. Je komt er zo achter waar je juist wel goed in bent. Die eigenschappen kun je ook goed gebruiken in je dagelijkse leven. Met gedragstherapie help ik je dus om beter met bepaalde problemen om te gaan, maar ook juist om optimaal gebruik te maken van bepaalde positieve eigenschappen.

Gedragstherapie
Bedrijfscoach

Als je ADHD hebt, dan werk je net even anders

Heb je ADHD, ADD of ben je hoogsensitief? Dan werk je vaak net even anders dan de gemiddelde persoon. Je ervaart meer prikkels en bent ook sneller afgeleid. Je kunt je ook vaak minder goed en lang concentreren. Wil je ergens echt voor gaan, dan ben je echter ook zeer enthousiast. Wanneer je ADHD hebt, dan kan het aan te raden zijn om gedragstherapie te volgen. Zo leer je namelijk beter om met je ADHD om te gaan.

Gedragstherapie door een ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen door middel van gedragstherapie. Dat wil zeggen dat je therapie krijgt van mij die zelf ook ADHD heeft. De problemen waar je nu mogelijk tegenaan loopt, zijn voor mij heel herkenbaar. Hierdoor ben ik goed in staat om jou te helpen. Inmiddels weet ik heel goed hoe ik moet omgaan met ADHD. Ben je op zoek naar een deskundige op het gebied van ADHD in Tilburg? Dan kan ik jou helpen.

Contact opnemen

Krijg jij graag therapie van een ervaringsdeskundige? Ik ben gespecialiseerd in leeftijden vanaf vier jaar en ik help je graag bij de problemen waar jij tegenaan loopt. Neem dan contact met mij op, zodat ik je kan helpen. Ik kan je ook helpen als je op zoek bent naar een bedrijfscoach of HSP coach. Ben je benieuwd of ik jou ook kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op.