fbpx

Gratis

Gratis telefonisch consult
ADHD | ADD | HSP

Home- Storimans Therapie Beeldende Therapie en Coaching ADHD ADD HSP

Herken jij jezelf o.a. in één van deze kenmerken?

Angst, Burn-out, concentratie problemen, moeite met afsluiten van de energieën van de ander, moeite met energieverdeling, moeite met grenzen stellen, moeite met organiseren en plannen, overprikkeling, paniek, slaapproblemen, burn-out en hoofd met vele gedachten.

Mijn naam is Michelle Storimans. Als ervaringsdeskundige o.g.v. hooggevoeligheid (HSP), ADHD en ADD weet ik als geen ander hoe het is om te leven met deze kenmerken. Mocht je daar begeleiding in willen dan bied ik graag mijn helpende hand.

Om te leren omgaan met jouw overactief en creatief brein kan ik jou een aantal handvatten aanreiken.

Gratis telefonisch consult met mij.
Schrijf je nu in: laat je e-mailadres en telefoonnummer achter. Dan neem ik graag contact met je op via de mail, zodat we samen een vrijblijvend consult in plannen.

Storimans Therapie
Frankenlaan 3
5037 KE  Tilburg

E-mail: michelle@storimanstherapie.nl
Telefoon: 06 245 92 533