fbpx

Healing

Wat kun je verwachten tijdens healing?

Wat betekent healing?

In het Nederlands betekent healing “genezen” of heel worden van je authentieke zelf. 
Als je energetisch uit balans bent zorgt een healing er voor dat je weer energetisch in evenwicht komt. Terug naar je natuurlijke staat van zijn. 

Blokkades opheffen

Gedurende jouw kinderjaren bouw je ervaringen en gebeurtenissen op, zowel positief als negatief. Negatieve ervaringen zorgen er voor dat je blokkades opbouwt, als bijvoorbeeld “niet gehoord en niet gezien zijn”. Hierdoor kun je harder gaan rennen om wel gezien en gehoord te worden. Dit kan zich uiten in veel zorgen voor de ander en niet meer weten wat jouw energie is of wat de energie van de ander is. Of juist afsluiten van de energie van de ander. Je laat jezelf niet meer zien en horen. Zo ontstaan er sluimers in je energiesysteem. Zo leef jij niet jouw hoogste goed.

Wat kun je verwachten tijdens een healing?

Tijdens de healing vindt er genezing plaats op geestelijk, lichamelijk, spiritueel en emotioneel vlak. 
Tijdens het geven van een healing wordt er beroep gedaan op het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Er worden blokkades gevoeld, gezuiverd en opgeheven. De oorzaak dat jij niet jouw potentieel leeft wordt opgeruimd. Jij ontvangt op dat moment wat er op dat moment mag worden aangepakt.

Hoe help jij om jezelf te genezen?

De healing wordt gegeven door mij. Ik ben een doorgeefluik van de aarde en het universum. Alles wordt geregeld door de energie van het leven hier en nu. Via gidsen/helpers ondersteun ik jou bij wat zich op dat moment mag aandienen. Het is de energie vanuit de bron die wordt geput uit jouw eigen bron, zodat jij terugkeert naar jouw oorspronkelijke staat van zijn.

Je ervaart na een healing meer rust in jouw hoofd en lijf en je kunt je beter kunt afsluiten van prikkels. Je voelt je letterlijk meer geaard en de wereld voelt minder overweldigend. Ook voel je wat bij jouw energie hoort en wat de energie van de ander is. Triggers van de buitenwereld raken minder jouw energetische snaren. 

Healing is geen vervanging voor reguliere geneeskunde.  

Voel jij herkenning in vroeger niet gehoord en niet gezien zijn? Ben jij klaar om al jouw talenten en gaven tot uiting te laten komen en wil jij beter omgaan met de energie van de ander? Dan is healingwerk een snelle manier voor jou wat uitkomst biedt.

Meer informatie over positieve energie en jezelf beschermen.

Jouw positief leven begint hier en nu!

700 Mensen hebben positief inzicht gekregen in zichzelf.
Ben jij de volgende? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit?

Als intuïtief beeldende therapeut werken we samen binnen 2 à 5 gesprekken naar een positieve mindset, inzichten in jouw talenten en leef je vanuit jouw gevoel.

Neem vrijblijvend contact met mij op.