fbpx

ADHD Tilburg

Woon je in Tilburg en heb je ADHD, waardoor je soms tegen bepaalde problemen aanloopt? Dan is Storimans Therapie dé specialist in ADHD in Tilburg waarbij je terecht kunt. Bij mij krijg je de nodige hulp van een ervaringsdeskundige. Ik heb als specialist veel ervaring met ADD, ADHD en hoogsensitiviteit. Oftewel, ik werk veel samen met mensen die eerder geneigd zijn om last te krijgen van overprikkeling. Indien je ADHD in Tilburg hebt, dan kun je veel baat hebben bij hulp van een ervaringsdeskundige. Neem daarom snel contact met mij op. Je kunt er dan zeker van zijn dat je al snel geholpen wordt.

Wat zijn de kenmerken van ADHD?

Als je ADHD hebt, dan ben je vaker onrustig. Je ervaart prikkels heftiger dan veel anderen, waardoor er eerder sprake is van overprikkeling. Je hebt een vol hoofd en bent vaak eerder afgeleid. ADHD heeft positieve eigenschappen. Zo zien mensen met ADHD vaak snel bepaalde verbanden en voelen ze anderen vaak ook goed aan. Je hersenen lijken met ADHD op sneltreinvaart te werken. Het lastige daaraan is dat je voor anderen soms moeilijker te volgen bent en dat concentreren vaak een probleem vormt. Mensen met ADHD hebben vaak ook sneller last van angst en paniek, omdat ze prikkels veel intenser ervaren. Veel mensen met ADHD zijn bovendien echte beelddenkers.

ADHD Tilburg
ADHD Tilburg

Praten over je ADHD in Tilburg

Wil jij graag leren omgaan met je ADHD? Veel mensen met ADHD kunnen problemen ervaren in het dagelijks leven, in het privéleven of op het werk. Door een deskundige in te schakelen ga je leren hoe je eigen hersenen werken en hoe je bepaalde dingen het best kunt aanpakken. Het kan daarom interessant zijn om gedragstherapie te volgen als je ADHD hebt. Zo loop je minder snel tegen bepaalde problemen aan en kun je ook de positieve kanten inzien van je persoonlijke eigenschappen. Zo is het omdenken vaak een belangrijk onderdeel van de sessies: je dwaalt niet snel af, maar je trekt snel verbanden.

Contact opnemen met een therapeut bij ADHD in Tilburg

Wil jij graag met een ervaringsdeskundige praten over ADHD in Tilburg? Dan ben je bij bij mij aan het juiste adres. Ik heb als deskundige zelf veel ervaring met ADHD en ik ben gespecialiseerd in alle leeftijden vanaf vier jaar. Ik help jou graag om beter met bepaalde aspecten van ADHD om te gaan en om alles uit het leven te halen! Uiteraard kun je bij mij ook terecht als je op zoek bent naar een bedrijfscoach of een HSP coach.