fbpx

Bedrijfscoach

Heb jij een bedrijf waar ook mensen met ADHD, ADD of HSP werken? ADHD, ADD en hoogsensitiviteit komen vaak met een hoop positieve eigenschappen. Zo is iemand met ADHD of ADD vaak erg enthousiast. Iemand die hoogsensitief is voelt anderen ontzettend goed aan, en is dan ook een echte teamspeler. Iemand met ADHD, ADD of HSP voelt echter ook meer prikkels dan de gemiddelde persoon. Hierdoor is er eerder sprake van een burn-out of kan het dat iemand dichtslaat. Als bedrijfscoach help ik je medewerkers met de preventie van een burn-out. Zo zorg ik ervoor ze hun kracht weer terug zullen vinden. Daarnaast help ik je om talent te vergroten en samenwerking tussen collega’s te verbeteren. Ben je dus op zoek naar een coach? Dan kun je een beroep doen op mij. Heb jij vragen over mijn werkwijze? Neem dan gerust contact met mij op!

Als bedrijfscoach zorgen we voor betere prestaties

De bedrijfscoach zorgt ervoor dat het hele team beter presteert. Om de samenwerking te verbeteren, ga ik na wat iemand zijn of haar krachten zijn. Terwijl de een zich goed kan concentreren, ziet een ander juist weer heel snel verbanden. Zo heeft iedereen zijn eigen sterke punten. Door iedereen op de juiste manier in te zetten, presteert een team veel beter. Als coach heb ik veel ervaring met ADHD, ADD en HSP. Zo kun je ook bij mij terecht als je op zoek bent naar een HSP coach. Daarbij is het belangrijk om iemand zijn sterke punten te ontdekken en om over bepaalde problemen heen te komen. Vandaar dat ik ook zeer goed in staat zijn om ieder zijn sterke eigenschappen te ontdekken binnen een team.

Bedrijfscoach
Bedrijfscoach

De voordelen van een bedrijfscoach

Een bedrijfscoach zorgt ervoor dat ieder teamlid zijn of haar krachten optimaal kan benutten. Daarnaast help ik je ook om problemen op te lossen waar teamleden tegenaan kunnen lopen. Niet alleen zal het team beter presteren, maar ook leren teamleden elkaar beter begrijpen en elkaars krachten kennen. De onderlinge band wordt beter en werknemers gaan met meer plezier naar hun werk. Het inschakelen van een coach kan dus voordelen met zich meebrengen voor alle partijen.

Contact opnemen

Krijg jij graag hulp van een bedrijfscoach met veel ervaring? Wil je de krachten van ieder teamlid optimaal benutten? Dan is het een goed idee om contact met mij op te nemen. Ik denk graag met je mee en kan jouw bedrijf helpen verbeteren door middel van mijn coachingsessies. Dat is iets waar je al snel profijt van kunt hebben als ondernemer. Uiteraard kun je bij mij ook terecht als je op zoek bent naar gedragstherapie of naar een deskundige op het gebied van ADHD in Tilburg.