fbpx

Coaching

Heb jij een bedrijf waar ook mensen met ADHD, ADD of HSP werken? ADHD, ADD en hoogsensitiviteit komen vaak met een hoop positieve eigenschappen. Zo is iemand met ADHD of ADD vaak erg enthousiast. Iemand die hoogsensitief is voelt anderen ontzettend goed aan, en is dan ook een echte teamspeler. Iemand met ADHD, ADD of HSP voelt echter ook meer prikkels dan de gemiddelde persoon. Hierdoor is er eerder sprake van een burn-out of kan het dat iemand dichtslaat. Een bedrijfscoach van Storimans Therapie helpt met de preventie daarvan. Daarnaast helpt de bedrijfscoach om talent te vergroten en samenwerking tussen collega’s te verbeteren. Ben je dus op zoek naar een bedrijfscoach? Dan kun je een beroep doen op een bedrijfscoach van Storimans Therapie. Heb jij vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op!

Als bedrijfscoach zorgen we voor betere prestaties

De bedrijfscoach zorgt ervoor dat het hele team beter presteert. Om de samenwerking te verbeteren, gaan we na wat iemand zijn of haar krachten zijn. Terwijl de een zich goed kan concentreren, ziet een ander juist weer heel snel verbanden. Zo heeft iedereen zijn eigen sterke punten. Door iedereen op de juiste manier in te zetten, presteert een team veel beter. Een bedrijfscoach van Storimans Therapie heeft veel ervaring met ADHD, ADD en HSP. Zo kun je ook bij ons terecht als je op zoek bent naar een HSP coach. Daarbij is het belangrijk om iemand zijn sterke punten te ontdekken en om over bepaalde problemen heen te komen. Vandaar dat we ook zeer goed in staat zijn om ieder zijn sterke eigenschappen te ontdekken binnen een team.

Bedrijfscoach
Bedrijfscoach

De voordelen van een bedrijfscoach

Een bedrijfscoach zorgt ervoor dat ieder teamlid zijn of haar krachten optimaal kan benutten. Daarnaast helpt een bedrijfscoach van Storimans Therapie ook om problemen op te lossen waar teamleden tegenaan kunnen lopen. Niet alleen zal het team beter presteren, maar ook leren teamleden elkaar beter begrijpen en elkaars krachten kennen. De onderlinge band wordt beter en werknemers gaan met meer plezier naar hun werk. Het inschakelen van een bedrijfscoach kan dus voordelen met zich meebrengen voor alle partijen.

Contact opnemen

Krijg jij graag hulp van een bedrijfscoach met veel ervaring? Wil je de krachten van ieder teamlid optimaal benutten? Dan is het een goed idee om contact op te nemen met de specialisten van Storimans Therapie. Wij denken graag met je mee en kunnen jouw bedrijf helpen verbeteren door middel van onze coachingsessies. Dat is iets waar je al snel profijt van kunt hebben als ondernemer. Uiteraard kun je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar gedragstherapie of naar een deskundige op het gebied van ADHD in Tilburg.