fbpx

Parfums

Helemaal op jou afgestemd

‘Energiepakketjes’ van geur, kleur, en kristal

In mijn praktijk Storimans Therapie ga ik samen met kinderen, jongeren, jongvolwassenen, volwassenen en ouders met kenmerken van ADHD, ADD en HSP op zoek naar hun krachten en talenten. Tijdens mijn energetisch werk maak ik vaak gebruik van geuren, om gevoelens op te roepen, maar ook om deze vast te houden. Ik werk met de parfums van Escentie, ontwikkeld door Carien van Ool van 6th Sense Perfume Lab.

Parfum op jou afgestemd

Een reeks van 7 verschillende escentie sprays en 2 escentieblend sprays. Alle escentie sprays bevatten kristallen en zijn een fusie van geur, kleur en kristalfrequenties met het gebruiksgemak van een parfum.
Alle gebruikte geur ingrediënten zijn volgens de toepassing van parfumenergetica gekozen en werken hierdoor ondersteunend op je energiesysteem in combinatie met de werking van kleur en kristal. Elke escentie parfum is afzonderlijk te gebruiken en kan ook uitstekend samen met andere escenties toegepast worden. Met behulp van een persoonlijke energetische test wordt samen met je onderzocht wat voor jou de beste escentie is of juist welke escentie-combinatie passend is.

Escentie, dat wat wezenlijk is

Escentie is de naam van een reeks ‘energiepakketjes’ van geur, kleur, en kristal met het gebruiksgemak van een parfum. De frequenties van deze trilling combinaties hebben een supersamenwerking en upliftend effect op het menselijke energiesysteem en gevoel van welbevinden. De escenties zijn een afspiegeling van de kosmische octaven opdat jij je eigen grootsheid en licht optimaal kunt leven en dat wat goed voelt ruikt natuurlijk ook nog eens lekker!

Nieuwsgierig naar deze bijzondere parfums?

Wil je de parfum (bij)bestellen of iemand een bijzonder kado geven?

Neem dan contact met mij op.