fbpx

Introductiefilm gratis vragenuurtje

Elke dinsdag is er een gratis vragenuurtje voor iedereen die zich herkent in kenmerken van ADHD, ADD en HSP.

Tijdstip is 20.30 uur

Schrijf je nu in!

Ten eerste weet ik als geen ander hoe het is om te leven met ADHD

Mijn naam is Michelle Storimans, ik ben ervaringsdeskundige o.g.v. hooggevoeligheid (HSP), ADHD en ADD. Ik weet als geen ander hoe het is om te leven met deze kenmerken. Ook ik heb mogen leren omgaan met hooggevoeligheid. Op mijn dertigste levensjaar heb ook de diagnose ADHD mogen ontvangen.

Ten tweede helpt dit mij

Mindfulness, meditatie, visualisatie, creatief schilderen, hardlopen, wandelen, natuur, fotografie, muziek luisteren, dansen, zingen, Yoga, veel me-time, zingen en gezonde voeding helpen mij bij mijn overactief en creatief brein.

Werken met kinderen en volwassenen

In mijn praktijk Storimans Therapie werk ik live en online samen met kinderen & jong volwassenen, volwassenen en/of ouders (hun omgeving/systeem) met kenmerken van ADHD, ADD en Hooggevoeligheid.

Kenmerken van ADHD, ADD en Hooggevoeligheid

Vooral in deze spannende en onzekere tijden kunnen kenmerken zijn:

 • Angst
 • Burn-out
 • Concentratie problemen
 • Moeite met afsluiten van de energieën van de ander
 • Moeite met energieverdeling
 • Moeite met grenzen stellen
 • Moeite met organiseren en plannen
 • Overprikkeling
 • Paniek
 • Slaapproblemen
 • Ziekte
Zorg op maat gezocht?

Welke zorg bied ik aan? Beeldende therapie, online coaching , systemisch werken, healingwerk live en op afstand en sport en beweging. Ik kijk individueel naar waar de mogelijkheden liggen en bied zorg op maat.

Eindelijk is er online en offline therapie en coaching

Mijn online en offline therapie en coaching zorgt voor een betere geestelijke en fysieke gezondheid. 

 • Meer energie
 • Meer rust en balans
 • Meer verbinding met je hoofd en hart
 • Meer verbinding met je medemens en jouw kinderen
 • Meer verbinding met je zielsmissie
 • Meer vrijheid
 • Meer zelfliefde
 • Meer zelfvertrouwen

Blijf liefdevol in verbinding met jezelf en met anderen en blijf bij jezelf!