Michelle Storimans

Founder

Michelle Storimans
Founder

Mijn naam is Michelle Storimans, ik ben creatief, analytisch, veelzijdig, energiek, sportief en beschik over een sterk inlevingsvermogen. Ook is bij mij de diagnose AD(H)D vastgesteld en ben ik Hoog Sensitief (HSP). Als geen ander weet ik hoe het is om te leven met kenmerken van AD(H)D en HSP. In mijn leven is ook niet altijd alles vanzelf gegaan. Ik heb een persoonlijk traject gevolgd en heb geleerd om evenwichtig om te gaan met AD(H)D en HSP. Hierdoor heb ik mijn persoonlijke krachten versterkt en zie ik de positieve kanten van AD(H)D en HSP. Door zelfonderzoek, zelfacceptatie, mindfulness, meditatie, gezonde voeding, tekenen en schilderen, muziek luisteren en veel sporten ervaar ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf.

Ik ben begonnen met Storimans Therapie, praktijk voor beeldende therapie en coaching, omdat ik graag mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van ADHD, ADD en HSP deel met deelgenoten. Mijn visie is dat jij, je kind(eren) of iemand uit je omgeving met ADHD, ADD of HSP meer is dan een ‘label’! Mensen met AD(H)D en HSP hebben ook positieve kenmerken. Ze zijn bijzonder, creatief en gevoelig.

Mijn deelgenoten ben ik al ruim 8 jaar tegengekomen in mijn werk bij Juzt jeugdzorg. Nu heb ik de eer deze bijzondere mensen te mogen ontmoeten in mijn praktijk. Mijn specialisatie is gericht op het behandelen, coachen en begeleiden van kinderen/jongeren, volwassenen en ouders in de leeftijd vanaf zes jaar. Ik geef vaktherapie (beeldende therapie), coaching en sport&beweging buiten in de natuur, meditatie, visualisatie- oefeningen en mindfulness. Ik werk samen met zorgverzekeringen, particulier en via het persoonsgebondenbudget (PGB).

Bij Juzt jeugdzorg heb ik tot april 2016 meerdere functies bekleed o.a.: pedagogisch medewerkster, activiteitenbegeleidster, leerwerkmeester en beeldend therapeut. Het is mijn passie om mensen met kenmerken van AD(H)D en HSP inzicht te geven in persoonlijke krachten en mogelijkheden en ze verder te helpen op hun levenspad.