fbpx

Michelle Storimans

Met mijn inlevingsvermogen, creativiteit en sportiviteit ben ik ervaringsdeskundige o.g.v. ADHD en HSP. Ook is bij mij de diagnose ADHD vastgesteld en ben ik een hoog sensitief persoon (HSP). Als geen ander weet ik hoe het is om te leven met kenmerken van ADHD, ADD en HSP. In mijn leven is ook niet altijd alles vanzelf gegaan. 

Ik heb een persoonlijk traject gevolgd en heb geleerd om evenwichtig om te gaan met ADHD, ADD en HSP. Hierdoor heb ik mijn persoonlijke krachten versterkt en zie ik de positieve kanten. Door zelfonderzoek, zelfacceptatie, mindfulness, meditatie, healing, gezonde voeding, tekenen en schilderen, muziek luisteren en veel sporten ervaar ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf.

Na mijn opleiding Propedeuse Toegepaste Psychologie en HBO studie vaktherapie aan de HAN in Nijmegen heb ik jarenlang gewerkt voor jeugdzorg. Sinds 2015 heb ik de eer om bijzondere mensen te mogen ontmoeten in mijn praktijk en via online. 

Ik ben begonnen met Storimans Therapie, praktijk voor beeldende therapie en coaching, omdat ik graag mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van ADHD, ADD en HSP deel met deelgenoten. Mijn visie is dat jij, je kind(eren) of iemand uit je omgeving meer is dan een ‘label’! Mensen met ADHD, ADD en HSP hebben ook positieve kenmerken. Ze zijn empatisch, creatief, kunnen snel schakelen en zijn vernieuwend. 

Het is mijn passie om mensen met kenmerken ADHD, ADD en HSP weer inzicht te geven in hun persoonlijke krachten en mogelijkheden en ze verder te helpen op hun levenspad.